Це було цікаво, пізнавально, круто, натхненно, динамічно, несподівано, мотивуюче, інноваційно, талановито !!!

Команда фахівців раннього втручання центру «Обрій» завершила навчання в Інституті раннього втручання м.Харків і готова надавати послугу раннього втручання для родин Вінницької області.

Навчання відбувалось в рамках виконання Комплексної цільової програми соціального захисту населення Вінницької області на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням 37 сесії обласної Ради 7 скликання від 05 березня 2019 року № 750. Загалом виділено кошти з обласного бюджету на суму 90,0 тис грн.

Завдяки співпраці з Департаментом соціальної та молодіжної політики ОДА та Департаментом охорони здоров’я ОДА в даний час розробляється алгоритм надання послуги в умовах карантину з дотриманням усіх санітарно-епідеміологічних заходів.

Ми підготували приміщення центру «Обрій» для первинних зустрічей з родинами малюків, а в подальшому послуга надаватиметься онлайн, або в природному середовищі.

?

Дякуємо однодумцям які допомогли втілити в життя мрію про раннє втручання у Вінницькій області – заступниці голови облдержадміністрації Наталі Заболотній, Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА і особисто Кушнір Л.І., тренеркам в Інституту раннього втручання м.Харків…. і всім, хто в нас вірив і підтримував

❗️

Шановні батьки, якщо у Вас виникають питання щодо розвитку малюка від 0 до 4-х років, звертайтеся

[email protected]

067 545 77 20

Необхідна інформація на сайті: http://rvua.com.ua/Онлайн-скрінінги для перевірки розвитку дитини: http://bit.ly/eci_xx_sc